Wigilie firmowe
Serdecznie zapraszamy do organizacji spotkania wigilijnego
w Nadmorskim Pensjonacie Faltom*** (Władysławowo/Swarzewo)
Tradycyjne wigilijne potrawy oraz świąteczny nastrój będą sprzyjać integracji Państwa pracowników,a biały opłatek, który jest symbolem zgody i przyjaźni, ogrzeje każde serce.
Przykładowe menu:
Menu I zobacz więcej... »
Zupa:
Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne:
Łosoś zapiekany ze szpinakiem
Ryż z warzywami
Bukiet surówek
Deser:
Świąteczny makowiec
Napoje:
Kawa/herbata
Sok
Koszt: 71 zł brutto /osoba
Menu II zobacz więcej... »
Zupa:
Krem z borowików
Danie główne:
Dorsz smażony po staropolsku
Ziemniaki gotowane
Kapusta biała zasmażana
Bukiet surówek
Zakąski gorące i zimne (3 porcje/osoba):
Pierogi z kapustą i grzybami
Śledź po kaszubsku
Pstrąg w galarecie
Pieczywo i masło
Deser i napoje:
Sernik, szarlotka
Kawa/herbata, woda
Koszt: 98 zł brutto /osoba
Menu III
zobacz więcej... »
Zupa:
Barszcz z uszkami
Danie główne:
Grillowany filet z halibuta
Karp smażony
Pstrąg z grilla
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka
Ziemniaki opiekane chateau
Bukiet surówek
Kapusta czerwona zasmażana
Zakąski zimne (4 porcje/osoba):
Pstrąg w galarecie
Łosoś marynowany w sosie chrzanowym
Śledź w śmietanie
Śledź w sosie tatarskim
Ryba po grecku
Sałatka grecka
Jajko w szynce z sałatką jarzynową
Pieczywo i masło
Deser i napoje:
Makowiec, Sernik
Owoce
Kawa/herbata
Sok, woda mineralna
Lampka wina francuskiego półwytrawnego
Koszt: 136 zł brutto /osoba
Menu wigilijne może być skomponowane według Państwa sugestii.
Na Państwa życzenie za dodatkową opłatą przygotujemy oprawę muzyczną na żywo.
Gorąco polecamy i zapraszamy!
Kontakt:
Gastronomia: tel. 58 78 58 178, gastronomia@hotelfaltom.pl
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz sukcesów i pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku!